Печінка, тушкована з капустою
- Печінка куряча 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Капуста білоголова 500 г
- Сметана 6 ст.л.
- Масло вершкове 50 г
- Приправа (овочева суміш) 2 ст.л.
Печінку пропустити через м'ясорубку.
Капусту нашаткувати.
Цибулю нарізати півкільцями.
На сковороді розігріти вершкове масло і обсмажити в ньому фарш хвилини 3-4.
Додати цибулю і обсмажити ще 3 хвилини.
Додати капусту і готувати 3-4 хвилини, зменшити вогонь, накрити кришкою і тушкувати 30 хвилин.
За 10 хвилин до готовності додати суміш і сметану.
Перемішати і знову накрити кришкою.
Рецепт салата с каперсамиРецепты и советы
Смешные картинки про Спартак. Спартак фото картинки.
Рецепты новогодних блюдКнига Рецептов Для Мультиварки. Авторские рецепты
Рецепты пасхиРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Легкие блюдаМеждународная ассоциация легкой атлетики. Федерация легкой атлетики
Американская кухня супыМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter