Печінка тушкована у вині із яблуками
- Печінка 400 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Яблуко (кисло-солодке) 2 шт.
- Вино біле сухе 3 ст.л.
Печінку нарізати шматочками і злегка відбити.
Замочити у молоці на 5 хвилин.
Обсмажити на розпеченій пательні в олії. На сковорідці посолити кожен шматочок.
Цибулю нарізати півкільцями й обсмажити в олії до золотистого кольору. Яблука нарізати часточками, додати до цибулі. Додати паприку, трохи цукру, тертий мускатний горіх, трохи посолити. І обсмажити все разом.
Скласти у вогнетривку форму шарами печінку з цибулею і яблуками. Вино розвести трохи водою, полити печінку. Накрити формочку кришкою і тушкувати на невеликому вогні хвилин 15-20.
ЗдесьРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Как приготовить летний салат - салат святковий рецепт. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Рецепты французских десертов http://recepti.biz.ua
Рецепт салата с зеленью на английском языке. Рецепт из языка салат.
Американская кухня рецепты простыеСтихи американских поэтов, биографии
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter