Печінка тушкована у вині із яблуками

ДРУГІ СТРАВИ
1472 Печінка тушкована у вині із яблуками
Фото - Печінка тушкована у вині із яблуками
інгредієнти:
  • Печінка 400 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Яблуко (кисло-солодке) 2 шт.
  • Вино біле сухе 3 ст.л.

Печіночку томлена у вині з яблуками інгредієнти Печінку нарізати шматочками і злегка відбити.

Печіночку томлена у вині з яблуками Замочити у молоці на 5 хвилин.

фото печіночку томлена у вині з яблуками Обсмажити на розпеченій пательні в олії. На сковорідці посолити кожен шматочок.

Печіночку томлена у вині з яблуками Печінка Цибулю нарізати півкільцями й обсмажити в олії до золотистого кольору. Яблука нарізати часточками, додати до цибулі. Додати паприку, трохи цукру, тертий мускатний горіх, трохи посолити. І обсмажити все разом.

Печіночку томлена у вині з яблуками Цибуля ріпчаста Скласти у вогнетривку форму шарами печінку з цибулею і яблуками. Вино розвести трохи водою, полити печінку. Накрити формочку кришкою і тушкувати на невеликому вогні хвилин 15-20.

 

ЗдесьРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты

Как приготовить летний салат - салат святковий рецепт. Рецепты быстрой и вкусной диеты.

Рецепты французских десертов http://recepti.biz.ua

Рецепт салата с зеленью на английском языке. Рецепт из языка салат.

Американская кухня рецепты простыеСтихи американских поэтов, биографии

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter