Печінка тушкована у сметані із паприкою

ДРУГІ СТРАВИ
768 Печінка тушкована у сметані із паприкою
Фото - Печінка тушкована у сметані із паприкою
інгредієнти:
  • Печінка яловича (свиняча, куряча) 500 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Олія рослинна
  • Паприка солодка (червона) 1 ч.л.
  • Цукор 1 ч.л.
  • Сметана 100 г

Печінка тушкована в сметані з паприкою інгредієнти

Печінку нарізати на невеликі шматочки, цибулю - півкільцями.

Печінка тушкована в сметані з паприкою Розігріти сковороду, налити олію, покласти паприку і цибулю, обсмажити до прозорості.

фото Печінка тушкована в сметані з паприкою До цибулі додати печінку і цукор, смажити хвилин 5 на сильному вогні, постійно помішуючи.

Печінка тушкована в сметані з паприкою Печінка яловича Додати сметану (вершки, кокосове молоко), зменшити вогонь і тушкувати (під кришкою) до готовності печінки.

 

Рецепты постных первых блюд http://recepti.biz.ua

салати з кукурудзою

Торт В Мультиварке Рецепты - рецепты тортов без выпечки. Рецепты для хлебопечки, вкусно.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter