Печінка тушкована у сметані із паприкою
768
інгредієнти:
- Печінка яловича (свиняча, куряча) 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Олія рослинна
- Паприка солодка (червона) 1 ч.л.
- Цукор 1 ч.л.
- Сметана 100 г
Печінку нарізати на невеликі шматочки, цибулю - півкільцями.
Розігріти сковороду, налити олію, покласти паприку і цибулю, обсмажити до прозорості.
До цибулі додати печінку і цукор, смажити хвилин 5 на сильному вогні, постійно помішуючи.
Додати сметану (вершки, кокосове молоко), зменшити вогонь і тушкувати (під кришкою) до готовності печінки.
Рецепты постных первых блюд http://recepti.biz.ua
Торт В Мультиварке Рецепты - рецепты тортов без выпечки. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі