Печінка смажена "по-французьки"
986
інгредієнти:
- Печінка куряча 500 г
- Печериці 300 г
- Помідор 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Сметана (вершки) 200 мл
- Олія рослинна
Часник натерти на дрібній тертці, обсмажити, додати цибулю, трохи обсмажити і додати печериці.
Через 10 хвилин додати порізані дрібними кубиками помідори, тушкувати ще близько 5 хвилин.
Додати печінку і тушкувати близько 10 хвилин.
Коли печінка готова додати сметану.
Холодные закуски для банкета: холодные закуски с красной икрой. Холодные закуски.
Рецепты салатов на любой вкус: салат с копченым мясом рецепт. Готовим со вкусом.
Ореховый торт без муки рецептВкусные быстрые и простые Рецепты Тортов
Овощные салаты рецепты с фото здесь
Рецепты салатов из морепродуктов www.recepti.biz.ua
Вкуснейший салат Мимоза - мимоза салат. Рецепты салатов на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі