Печінка смажена
558
інгредієнти:
- Печінка 1 кг
- Сода
- Сіль
- Перець мелений чорний
- Борошно
- Олія рослинна
Із замороженої, але не сильно, печінки зняти плівку і порізати на порційні шматочки товщиною 1 см. Кожний шматок вмочити у соду і дати полежати 40 хвилин. Кожен шматочок після відлежування промити від соди під проточною водою і дати стекти. Посолити і поперчити кожен шматочок і обсмажити в рослинній олії попередньо обвалявши у борошні.
Кулинарные рецепты от Tramontina: изысканные рецепты французской кухни. Рецепты мяса по-французски.
Салат с Курицей и яблокамиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепт салата из лапши и морепродуктов http://recepti.biz.ua
Рецепт закуски рафаэллоРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі