Печінка по-царськи

ДРУГІ СТРАВИ
702 Печінка по-царськи
Фото - Печінка по-царськи
інгредієнти:
  • Печінка куряча 500 г
  • Цибуля ріпчаста 500 г
  • Морква 500 г
  • Крупа манна 0.5 скл.
  • Молоко (кефір) 0.5 скл.
  • Майонез
  • Сіль
  • Перець (мелений)
  • Олія рослинна

Печінка по-царськи інгредієнти Печінку пропустити через м'ясорубку, змішати з манкою і молоком, поставити в холодильник на 1 годину.

Печінка по-царськи Цибулю порізати півкільцями, моркву натерти на тертці. Протушкувати у невеликій кількості олії.

фото Печінка по-царськи Вогнетривку форму змастити олією і присипати сухарями.

Викласти половину цибулі та моркви, посолити, поперчити.

Печінка по-царськи Зверху на овочі покласти половину печінки, посолити, поперчити, полити майонезом.

Печінка по-царськи Знову викласти овочі, зверху залишену печінку. Посолити, поперчити, змастити майонезом.

Запікати в розігрітій духовці при температурі 180 градусів близько години. 

 

http://recepti.biz.uaСоздание, упаковка и доставка букетов из шоколадных конфет

recepti.biz Производство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов

Дом из бревна с мансардой: как дома сделать йогурт без йогуртницы.

Скороварки для приготовления каши: праздничные новогодние блюда.

Салат из Курицы с клюквой и карриКлассические и оригинальные рецепты салатов с пошаговыми фото

www.recepti.biz.ua самые лучшие кулинарные сайты

Готовим со вкусом: рецепт закуски рафаэлло. Поможем выйти замуж в Германию.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter