Печінка по-царськи
- Печінка куряча 500 г
- Цибуля ріпчаста 500 г
- Морква 500 г
- Крупа манна 0.5 скл.
- Молоко (кефір) 0.5 скл.
- Майонез
- Сіль
- Перець (мелений)
- Олія рослинна
Печінку пропустити через м'ясорубку, змішати з манкою і молоком, поставити в холодильник на 1 годину.
Цибулю порізати півкільцями, моркву натерти на тертці. Протушкувати у невеликій кількості олії.
Вогнетривку форму змастити олією і присипати сухарями.
Викласти половину цибулі та моркви, посолити, поперчити.
Зверху на овочі покласти половину печінки, посолити, поперчити, полити майонезом.
Знову викласти овочі, зверху залишену печінку. Посолити, поперчити, змастити майонезом.
Запікати в розігрітій духовці при температурі 180 градусів близько години.
http://recepti.biz.uaСоздание, упаковка и доставка букетов из шоколадных конфет
recepti.biz Производство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Дом из бревна с мансардой: как дома сделать йогурт без йогуртницы.
Скороварки для приготовления каши: праздничные новогодние блюда.
Салат из Курицы с клюквой и карриКлассические и оригинальные рецепты салатов с пошаговыми фото
www.recepti.biz.ua самые лучшие кулинарные сайты
Готовим со вкусом: рецепт закуски рафаэлло. Поможем выйти замуж в Германию.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter