Печінка по-царськи
- Печінка 500 г
- Цибуля 500 г
- Морква 500 г
- Крупа манна 0.5 скл.
- Сметана 0.5 скл.
- Майонез
- Спеції
Цибулю порізати тонкими кільцями і підсмажити у невеликій кількості олії. 500 г моркви натерти на тертці.
Печінку пропустити через м'ясорубку, змішати із манною крупою і молоком, поставити у холодильник на 1-1,5 години.
Форму змастити олією і присипати сухарями. Шарами викласти у форму 1/2 частину цибулі, 1/2 частину моркви (можна злегка посолити), 1/2 частину печінки, посолити і поперчити, змастити майонезом. Потім викласти залишок цибулі, залишок моркви, залишок печінкового фаршу, посолити, поперчити, змастити сметаною, змішаною із майонезом.
Запікати у розігрітій духовці при температурі 175-180 градусів 40-60 хвилин.
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: ржаной хлеб фото.
Плов с бараниной рецепт приготовления recepti.biz.ua
Рецепт куриной печени recepti.biz.ua
http://recepti.biz.ua торт медовик рецепт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter