Печінка по-царськи

ДРУГІ СТРАВИ
934 Печінка по-царськи
Фото - Печінка по-царськи
інгредієнти:
  • Печінка 500 г
  • Цибуля 500 г
  • Морква 500 г
  • Крупа манна 0.5 скл.
  • Сметана 0.5 скл.
  • Майонез
  • Спеції

Цибулю порізати тонкими кільцями і підсмажити у невеликій кількості олії. 500 г моркви натерти на тертці.

Печінку пропустити через м'ясорубку, змішати із манною крупою і молоком, поставити у холодильник на 1-1,5 години.

Форму змастити олією і присипати сухарями. Шарами викласти у форму 1/2 частину цибулі, 1/2 частину моркви (можна злегка посолити), 1/2 частину печінки, посолити і поперчити, змастити майонезом. Потім викласти залишок цибулі, залишок моркви, залишок печінкового фаршу, посолити, поперчити, змастити сметаною, змішаною із майонезом.

Запікати у розігрітій духовці при температурі 175-180 градусів 40-60 хвилин. 

 

салат ласточкино гнездо фото

У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: ржаной хлеб фото.

Плов с бараниной рецепт приготовления recepti.biz.ua

Рецепт куриной печени recepti.biz.ua

http://recepti.biz.ua торт медовик рецепт

кулинарные сайты для детей

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter