Печінка по-тайськи
653
інгредієнти:
- Печінка яловича 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Горошок зелений 3 ст.л.
Печінку порізати кубиками.
Цибулю - півкільцями.
Моркву натерти на крупній тертці.
Злегка обсмажити цибулю і моркву на сковороді.
Додати печінку і 1-2 столові ложки води.
Закрити кришкою і тушкувати на повільному вогні протягом 3-5 хвилин.
Потім додати горошок і тушкувати під кришкою ще 3 хвилини.
Подавати з макаронами, гречкою чи картопляним пюре.
рецепты эксклюзивных тортов без выпечки
Все кулинарные рецепты с фотографиями. Кулинарные рецепты с фотографией каждого блюда.
Купить Конфеты: конфеты ирис в домашних условиях. Доставка домашних пирогов.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі