Печінка по-строгановськи

ДРУГІ СТРАВИ
755 Печінка по-строгановськи
Фото - Печінка по-строгановськи
інгредієнти:
  • Печінка яловича 500 г
  • Олія рослинна 3 ст.л.
  • Борошно 1 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Сметанa 2 ст.л.
  • Кетчуп (томатний соус) 1 ст.л.
  • Зелень
  • Сіль
  • Перець чорний мелений

Печінку помити, очистити від плівок, нарізати брусками довжиною 3-4 см, посолити, поперчити і обсмажити на сковороді, прикривши кришкою.

Обсмажити на сковороді в олії дрібно нарізану цибулю до золотистого кольору.

Борошно обсмажити на сухій сковороді до злегка кремового кольору, обсипати ним печінку, додати спасеровану цибулю, соус томатний і сметану.

Готову печінку змішати у каструлі з цибулею і соусом, прикрити кришкою і поставити на невеликий вогонь на 15-20 хв.

Подавати зі смаженою картоплею, картопляним пюре або макаронами, посипавши зеленню (петрушка, кріп).

Щоб печінка не гірчила, треба потримати її пару годин у молоці.

Лазанья рецепт высоцкаяКулинарные рецепты

Рецепт бисквитного рулета с кремомВкусные Рецепты В Мультиварке. Авторские рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter