Печінка по-строгановськи
- Печінка яловича 500 г
- Олія рослинна 3 ст.л.
- Борошно 1 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сметанa 2 ст.л.
- Кетчуп (томатний соус) 1 ст.л.
- Зелень
- Сіль
- Перець чорний мелений
Печінку помити, очистити від плівок, нарізати брусками довжиною 3-4 см, посолити, поперчити і обсмажити на сковороді, прикривши кришкою.
Обсмажити на сковороді в олії дрібно нарізану цибулю до золотистого кольору.
Борошно обсмажити на сухій сковороді до злегка кремового кольору, обсипати ним печінку, додати спасеровану цибулю, соус томатний і сметану.
Готову печінку змішати у каструлі з цибулею і соусом, прикрити кришкою і поставити на невеликий вогонь на 15-20 хв.
Подавати зі смаженою картоплею, картопляним пюре або макаронами, посипавши зеленню (петрушка, кріп).
Щоб печінка не гірчила, треба потримати її пару годин у молоці.
Лазанья рецепт высоцкаяКулинарные рецепты
Рецепт бисквитного рулета с кремомВкусные Рецепты В Мультиварке. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter