Печінка по-строгановськи
	
					915				
		 
		
				
				
				
				
		
			
				
					
			
			
			
			
	
				 
			 
		
				
					
				
			
				
				
		
	
	
			 
		
				
				
				
				
		
інгредієнти:
- Печінка яловича 500 г
- Сметана 300 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Олія рослинна
 Печінку очистити від плівок, нарізати брусками довжиною 3-4 см.
 Печінку очистити від плівок, нарізати брусками довжиною 3-4 см.
 Цибулю дрібно нарізати, обсмажити на олії до м'якості.
 Цибулю дрібно нарізати, обсмажити на олії до м'якості.
 Додати до цибулі печінку брусочками, посолити, поперчити, обсмажити з усіх боків на невеликому вогні під кришкою.
 Додати до цибулі печінку брусочками, посолити, поперчити, обсмажити з усіх боків на невеликому вогні під кришкою.
 Додати сметану, перемішати, тушкувати 5-10 хвилин на маленькому вогні під кришкою, помішуючи.
 Додати сметану, перемішати, тушкувати 5-10 хвилин на маленькому вогні під кришкою, помішуючи.
 Подавати із пюре та свіжим огірком.
Подавати із пюре та свіжим огірком.
Потрясающе вкусный салат - салат белоцерковский рецепт. Как приготовить летний салат.
как в домашних условиях приготовить йогурт
Холодные закуски из лаваша в виде рулетахолодные закуски из лаваша
recepti.biz.ua сайт кулинарных рецептов
Рецепты с фото - салат черепаха рецепт с фото. Как приготовить летний салат.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
			Показати коментарі		
	
