Печінка по-східному
- Печінка яловича (куряча) 500 г
- Крохмаль 1 ст.л.
- Сіль 1 ч.л.
- Карі 0.5 ч.л.
- Паприка 1 ч.л.
- Часник 2 зуб.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Соєвий соус 3 ст.л.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Мед 1 ст.л.
Печінку нарізати скибочками, акуратно відбити через плівку.
До крохмалю додати олію, сіль, карі, паприку, часник товчений, добре розмішати, занурити у суміш печінку на 10-15 хвилин.
Цибулю нарізати півкільцями.
Приготувати соус: змішати соєвий соус, томатну пасту і мед. Добре розмішати.
Печінку викласти акуратно на розігріту сковорідку із олією, по 2 хвилини обсмажити із кожного боку, додати цибулю, смажити ще пару хвилин (все на середньо-великому вогні). Додати соус (можна ще 50-100 мл окропу) і на повільному вогні тушкувати хвилин 5-7. Вимкнути, дати настоятися.
На гарнір рис або картопляне пюре.
Рецепты тортов без выпечкиРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Рецепты салатов на любой вкус: рецепт салата с фетой. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Осетинские пироги на заказ: салат с белыми грибами.
Черничное варенье купитьПростые и вкусные рецепты варенья и джемов из ягод и фруктов
Салатики рецепты новинкиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Чанахи рецептРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Кулинарные рецепты сайт хорошая. Сайт кулинарных.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter