Печінка по-селянськи
- Печінка cвиняча 300 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Морква 2 шт.
- Перець болгарський 2 шт.
- Спеції (італійські трави, сіль)
Свинячу печінку промити, порізати кубиками, витягуючи жилки.
Цибулю почистити і порізати півкільцями, моркву натерти на крупній тертці, перець нарізати півкільцями.
Розігріти сковорідку, налити олію і трохи обсмажити печінку.
Додати овочі.
Спочатку цибулю, потім моркву і наостанок перець (можна додати помідор, нарізаний кружечками). Посолити, додати спеції і перемішати. Смажити хвилин 5, періодично помішуючи.
Додати води, так щоб покрило печінку (можна додати сметану або томатну пасту) і щільно закрити кришкою. Тушкувати до готовності печінки (20 хвилин).
Подавати разом із пюре.
Кухонные Принадлежности - рецепты рождественской выпечки. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Рецепты выпечки на любой вкус - торты без выпечки. Купить кондитерку.
recepti.biz.ua кулинарные рецепты с фотографией каждого блюда
http://recepti.biz.ua рецепт выпечки медовика
Слоеный пирог со шпинатом http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter