Печінка по-львівськи
- Печінка яловича 0.5 кг
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Яблуко (кисло-солодке) 3 шт.
- Спеції (сіль, перець)
- Майонез легкий 1 пач.
- Олія рослинна
- Сир твердий 50 г
Цибулю нарізати кільцями і обсмажити на олії.
Заморожену печінку трохи розморозити, помити, дати стекти і порізати на шматочки 5х7х1 см.
Шматочки печінки посолити, поперчити, дати пару хвилин настоятися.
Викласти на змащене деко.
Укласти шматочки впритул.
Потім викласти обсмажену цибулю, полити олією (на якій цибуля смажилася).
Яблука помити. Порізати кружечками завтовшки 1 см, видалити кісточки і серцевину.
Укласти яблука поверх цибулі, щільно один до одного.
Полити зверху майонезом, щоб всі продукти покрилися.
Підготовлену печінку поставити у духовку на середній вогонь на 25-30 хв.
Печінка готова, коли з неї перестане виділятися червоний сік, а яблука стануть м'якими.
Дуже смачно і красиво посипати зверху тертим сиром. Для соусу змішати у блендері сир із пір'ям цибулі і сметаною, посолити, поперчити.
Торт на день рождения: торт на день народження. Купить кондитерку.
Простые рецепты блюд: рецепт кофе гляссе. Поможем выйти замуж в Германию.
Рецепты с малиной - первые блюда рецепт с фото.
http://recepti.biz.uaХолодные и горячие закуски, соусы, пицца и др
праздничные салаты на новый год
http://recepti.biz.uaКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
Рецепт салата мимоза с рисом. Рецепт приготовления салат мимоза.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter