Печінка по-кавказьки

ДРУГІ СТРАВИ
1111 Печінка по-кавказьки
Фото - Печінка по-кавказьки
інгредієнти:
  • Печінка яловича 700 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Часник 2 шт.
  • Молоко 2 скл.
  • Сода 2 ч.л.
  • Спеції (сіль і перець чорний мелений)
  • Борошно 0.5 скл.
  • Олія рослинна 100 г
  • Хмелі-сунелі 1 ч.л.
  • Оцет (винний білий) 1 ч.л.

Печeночка по-кавказьки інгредієнти Печінку промити, порізати на шматочки.

Печeночка по-кавказьки У холодному молоці розвести соду і залити скибочки печінки. Залишити на 30 хвилин.

фото Печeночка по-кавказьки Нарізати цибулю і злегка обсмажити на олії.

Печeночка по-кавказьки Субпродукти Потім викласти печінку у дуршлак, злити молоко і добре промити проточною водою. Перекласти скибочки у тарілку, посолити, поперчити, додати хмелі-сунелі, скропити оцтом і перемішати, дати постояти хвилин 15. Потім перемішати з борошном.

Печeночка по-кавказьки Лукрепчатий Викласти печінку у сковороду з цибулею і обсмажувати 5-7 хвилин.

У кінці смаження додати дрібно нарізаний часник.

Печeночка по-кавказьки Часник Подавати можна з відвареним рисом. 

 

Доставка готовой еды на неделю - салати та закуски. Суп В Мультиварке Рецепты.

http://recepti.biz.uaправильне харчування

Кулинарные рецепты от Tramontina: пошаговые фото рецепты праздничных блюд. Готовим со вкусом.

Рецепты салатов на любой вкус - салати з мясом.

Рецепты из редькиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Реферат Польская кухня. Польская кухня Оля.

кулинарный сайт allsweet

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter