Печінка по-кавказьки
- Печінка яловича 700 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 2 шт.
- Молоко 2 скл.
- Сода 2 ч.л.
- Спеції (сіль і перець чорний мелений)
- Борошно 0.5 скл.
- Олія рослинна 100 г
- Хмелі-сунелі 1 ч.л.
- Оцет (винний білий) 1 ч.л.
Печінку промити, порізати на шматочки.
У холодному молоці розвести соду і залити скибочки печінки. Залишити на 30 хвилин.
Нарізати цибулю і злегка обсмажити на олії.
Потім викласти печінку у дуршлак, злити молоко і добре промити проточною водою. Перекласти скибочки у тарілку, посолити, поперчити, додати хмелі-сунелі, скропити оцтом і перемішати, дати постояти хвилин 15. Потім перемішати з борошном.
Викласти печінку у сковороду з цибулею і обсмажувати 5-7 хвилин.
У кінці смаження додати дрібно нарізаний часник.
Подавати можна з відвареним рисом.
Доставка готовой еды на неделю - салати та закуски. Суп В Мультиварке Рецепты.
http://recepti.biz.uaправильне харчування
Кулинарные рецепты от Tramontina: пошаговые фото рецепты праздничных блюд. Готовим со вкусом.
Рецепты салатов на любой вкус - салати з мясом.
Рецепты из редькиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Реферат Польская кухня. Польская кухня Оля.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter