Печінка по-італійськи
704
інгредієнти:
- Печінка яловича 500 г
- Помідор 2 шт.
- Маргарин 50 г
- Сир твердий ("Російський") 100 г
- Чебрець
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Печінку нарізати скибочками, додати в миску спеції і натерти печінку.
Помідори очистити від шкірки, спочатку залити окропом, так шкурка легше відійде.
Обсмажити печінку на маргарині.
Потім укласти на дно форми печінку, зверху - помідори скибочками, зверху - натертий сир і запікати в духовці хвилин 15-20.
Простые рецепты выпечки тут
вкусные рецепты с фото на пасху
рецепты салатов из морепродуктов
www.recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепты Для Мультиварки: салат с свежими шампиньонами.
Картошка В Мультиварке Рецепты: паска рецепти з фото.
recepti.biz.ua рейтинг кулинарных сайтов
Рецепт торт наполеонИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі