Печінка по-італійськи

ДРУГІ СТРАВИ
704 Печінка по-італійськи
Фото - Печінка по-італійськи
інгредієнти:
  • Печінка яловича 500 г
  • Помідор 2 шт.
  • Маргарин 50 г
  • Сир твердий ("Російський") 100 г
  • Чебрець
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)

Печінку нарізати скибочками, додати в миску спеції і натерти печінку.

Помідори очистити від шкірки, спочатку залити окропом, так шкурка легше відійде.

Обсмажити печінку на маргарині.

Потім укласти на дно форми печінку, зверху - помідори скибочками, зверху - натертий сир і запікати в духовці хвилин 15-20.

Простые рецепты выпечки тут

вкусные рецепты с фото на пасху

рецепты салатов из морепродуктов

www.recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Рецепты Для Мультиварки: салат с свежими шампиньонами.

Картошка В Мультиварке Рецепты: паска рецепти з фото.

recepti.biz.ua рейтинг кулинарных сайтов

Рецепт торт наполеонИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter