Печінка по-гомельськи

ДРУГІ СТРАВИ
936 Печінка по-гомельськи
Фото - Печінка по-гомельськи
інгредієнти:
  • Печінка яловича 400 г
  • Молоко 100 г
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Сало (шпик) 100 г
  • Цибуля ріпчаста 100 г

Печінка по-Гомельський Із печінки зняти плівки, розрізати так, щоб вийшов пласт товщиною 1,5 см. Відбити у пакеті - до товщини близько 1 см. Змішати молоко, яйце, сіль, перець. Покласти у суміш печінку на 30 хвилин. Цибулю нарізати і обсмажити на олії. Остудити. Сало нарізати тонкими пластинками. На пласт печінки покласти пластинки сала.

Печінка по-Гомельський На сало викласти цибулю. Згорнути рулетиком, обв'язати ниткою.

фото Печінка по-Гомельський Викласти на розігріту сковороду із олією. Обсмажити з усіх боків до рум'яної скоринки, щоб запобігти витіканню соку. Зменшити вогонь, накрити кришкою і тушкувати 20 хвилин, кілька разів перевернути.

Зняти, остудити трохи, розрізати на "пеньочки" заввишки 4-6 см. Прикрасити опеньками.

 

Печінка по-Гомельський  

Рецепт пончиков творожныхРецепты и советы. Кулинарные рецепты

Кухонные столы интернет магазин: салати до святкового столу. Рецепты для мультиварки, вкусно.

Оладьи как в детском саду рецепт без дрожжейоладьи как в детском саду

Как приготовить вкусный шашлык - домашний майонез миксером видео.

Приготовление салата мимоза. Салат мимоза с рисом.

http://recepti.biz.uaМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только