Печінка по-гомельськи
- Печінка яловича 400 г
- Молоко 100 г
- Яйце куряче 1 шт.
- Сало (шпик) 100 г
- Цибуля ріпчаста 100 г
Із печінки зняти плівки, розрізати так, щоб вийшов пласт товщиною 1,5 см. Відбити у пакеті - до товщини близько 1 см. Змішати молоко, яйце, сіль, перець. Покласти у суміш печінку на 30 хвилин. Цибулю нарізати і обсмажити на олії. Остудити. Сало нарізати тонкими пластинками. На пласт печінки покласти пластинки сала.
На сало викласти цибулю. Згорнути рулетиком, обв'язати ниткою.
Викласти на розігріту сковороду із олією. Обсмажити з усіх боків до рум'яної скоринки, щоб запобігти витіканню соку. Зменшити вогонь, накрити кришкою і тушкувати 20 хвилин, кілька разів перевернути.
Зняти, остудити трохи, розрізати на "пеньочки" заввишки 4-6 см. Прикрасити опеньками.
Рецепт пончиков творожныхРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Кухонные столы интернет магазин: салати до святкового столу. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Оладьи как в детском саду рецепт без дрожжейоладьи как в детском саду
Как приготовить вкусный шашлык - домашний майонез миксером видео.
Приготовление салата мимоза. Салат мимоза с рисом.
http://recepti.biz.uaМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter