Печінка по-бразильськи
660
інгредієнти:
- Печінка 500 г
- Вино біле 150 мл
- Лимон 1 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Олія рослинна
- Спеції
- Борошно
Для маринаду змішати вино, сік лимона, натерту цибулину, спеції (майоран і гострі спеції) і сіль. Нарізати скибочками печінку і замаринувати на 2 доби.
Потім скибочки печінки слід обваляти злегка у борошні і обсмажити в олії до готовності.
Подавати з відвареною картоплею, зеленою цибулею і кропом.
Зеленый борщ Украинский рецепт. Рецепт прготовления Украинского борща с голушками.
Рецепт салата белочкаРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Рецепты выпечки - рецепты тортов без выпечки. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Холодные закуски из лавашахолодные закуски из лаваша
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі