Печінка по-бразильськи

ДРУГІ СТРАВИ
641 Печінка по-бразильськи
Фото - Печінка по-бразильськи
інгредієнти:
  • Печінка 500 г
  • Вино біле 150 мл
  • Лимон 1 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Олія рослинна
  • Спеції
  • Борошно

Печeнка за бразильськими інгредієнти Печeнка за бразильськими

фото Печeнка за бразильськими Печeнка за бразильськими Печінка

Для маринаду змішати вино, сік лимона, натерту цибулину, спеції (майоран і гострі спеції) і сіль. Нарізати скибочками печінку і замаринувати на 2 доби.

Потім скибочки печінки слід обваляти злегка у борошні і обсмажити в олії до готовності.

Подавати з відвареною картоплею, зеленою цибулею і кропом.

Зеленый борщ Украинский рецепт. Рецепт прготовления Украинского борща с голушками.

Рецепт салата белочкаРецепты и советы. Кулинарные рецепты

Рецепты выпечки - рецепты тортов без выпечки. Рецепты для хлебопечки, вкусно.

Холодные закуски из лавашахолодные закуски из лаваша

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter