Печінка по-берлінськи

ДРУГІ СТРАВИ
816 Печінка по-берлінськи
Фото - Печінка по-берлінськи
інгредієнти:
  • Печінка яловича (куряча) 500 г
  • Яблуко (зелене) 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Паприка солодка (мелена) 1 ч.л.
  • Карі 0.5 ч.л.
  • Борошно
  • Олія рослинна

Печінка по-берлінськи інгредієнти Печінку нарізати порційними шматочками, відбити через плівку, обваляти у борошні, обсмажити на олії, коли одна сторона підрум'яниться, посолити, поперчити, і тоді перевернути. Вийняти на паперовий рушник.

Печінка по-берлінськи Яблука нарізати скибочками, шкірочку можна очистити. Процідити олію, на якій смажилася печінка, і обсмажити яблука на середньому вогні до м'якості.

фото Печінка по-берлінськиВийняти, викласти цибулю, нарізану кільцями, посолити, додати паприку і карі і, постійно помішуючи, смажити до стану, коли піде гіркота, і вона починає ставати м'якшою, але ще трішки хрумтить, майже до готовності.

Печінка по-берлінськи Печінка яловича Викласти все на тарілку у такій послідовності: яблука - печінка - цибуля і відправити у мікрохвильову піч на 2-3 хвилини (700), можна у духовку на 5-7 хвилин 175 градусів.

Кухонные столы интернет магазин - салати до святкового столу. Вкусные Рецепты В Мультиварке.

Рецепты выпечки хлебаПрофессиональные рецепты для пекарни. Разработаем технологию. Кликайте

Салат с Курицей и огурцом свежимКлассические и оригинальные рецепты салатов с пошаговыми фото

Рецепты приготовления плова с мясом здесь

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter