Печінка по-берлінськи
- Печінка яловича (куряча) 500 г
- Яблуко (зелене) 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Паприка солодка (мелена) 1 ч.л.
- Карі 0.5 ч.л.
- Борошно
- Олія рослинна
Печінку нарізати порційними шматочками, відбити через плівку, обваляти у борошні, обсмажити на олії, коли одна сторона підрум'яниться, посолити, поперчити, і тоді перевернути. Вийняти на паперовий рушник.
Яблука нарізати скибочками, шкірочку можна очистити. Процідити олію, на якій смажилася печінка, і обсмажити яблука на середньому вогні до м'якості.
Вийняти, викласти цибулю, нарізану кільцями, посолити, додати паприку і карі і, постійно помішуючи, смажити до стану, коли піде гіркота, і вона починає ставати м'якшою, але ще трішки хрумтить, майже до готовності.
Викласти все на тарілку у такій послідовності: яблука - печінка - цибуля і відправити у мікрохвильову піч на 2-3 хвилини (700), можна у духовку на 5-7 хвилин 175 градусів.
Кухонные столы интернет магазин - салати до святкового столу. Вкусные Рецепты В Мультиварке.
Рецепты выпечки хлебаПрофессиональные рецепты для пекарни. Разработаем технологию. Кликайте
Салат с Курицей и огурцом свежимКлассические и оригинальные рецепты салатов с пошаговыми фото
Рецепты приготовления плова с мясом здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter