Печінка під яблучно-медовим соусом
- Печінка куряча 500 г
- Яблуко 500 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Мед 2 ст.л.
- Масло вершкове 30 г
- Сіль
- Перець білий
- Горіх мускатний
- Цукор 1 ст.л.
- Вино біле сухе 50 мл
Розігріти духовку до 200°С.
Яблука вимити, розрізати кожне на 8 частин, вийняти серцевину.
Жароміцну форму злегка змастити олією, викласти яблука, посипати зверху трохи цукром і розтопленим вершковим маслом.
Випікати хвилин 40 (яблука повинні стати м'якими).
Обсмажити печінку на сковороді.
Цибулю порізати півкільцями. Вийняти печінку зі сковороди, додати олію, цибулю і обсмажити до золотого кольору. Перекласти цибулю до печінки.
У цю ж сковороду - додати мед, почекати доки він карамелізується, влити вино, почекати доки випарується алкоголь, додати оцет, лимонний сік і спеції і уварити трохи. Яблука подрібнити в блендері і додати до соусу.
Додати печінку і цибулю в соус і проварити близько 5 хвилин.
Подавати з гарніром.
Салат из минтая с брокколи и тофу. Салат из фасоли с брокколи.
Страви до святкового столу рецептистрави до святкового столу
Кулинарные рецепты праздничных блюдБаза рецептов. Рецепты всевозможных диет. Праздничные подборки рецептов
Торт кукла рецепт с фотоИзготовление тортов на заказ. Торты и пирожные на заказ
Готовим со вкусом - рецепты пошагово с фото. Диета: рецепты для похудения.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter