Печінка під "шубою"
785
інгредієнти:
- Печінка 500 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Яйце куряче 3 шт.
- Сир (твердий) 50 г
- Майонез 3 ст.л.
- Зелень (петрушка або кріп)
- Олія
- Борошно
- Сіль
- Перець
Цибулю подрібнити і обсмажити на олії.
Викласти у вогнетривку форму разом з олією, на якій смажилася цибуля.
Печінку порізати шматочками, обваляти в борошні й обсмажити + сіль, перець.
Викласти у форму поверх цибулі.
Сир натерти на тертці.
Яйця збити з майонезом, посолити, поперчити.
Петрушку подрібнити і разом з сиром додати до яєць.
Все ретельно перемішати.
Залити цією сумішшю печінку і відправити в духовку на 15-20 хвилин. Температура 200°С.
Рецепт салата перепелиные яйца. Рецепт салата с перепелиными яйцами.
Рецепт имбирных пряников с фото - рецепт домашнего печенья на смальце. Мультиварка Philips.
Рецепт: Борщ - украинская кухня. Кухня STOLLINE. Недорого.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі