Печінка "Ніжність"
- Печінка яловича 400 г
- Цибуля ріпчаста 6 шт.
- Борошно пшеничне 100 г
- Олія рослинна
- Спеції (сіль, перець, куркума ) 1 ч.л.
Печінку добре промити, відокремити від плівок, прожилок.
Нарізати товщиною 2 см.
Відбити із двох сторін молоточком.
Нарізати цибулю кільцями (півкільцями) і обсмажити до золотистого кольору.
Відкласти у тарілку.
На іншу тарілку насипати борошно, обваляти у ньому із двох сторін печінку.
У сковорідку, де смажилася цибуля, трохи долити олії і обсмажити печінку із двох сторін на середньому вогні.
У свовородку скласти шарами цибулю і печінку. Якщо треба, можна ще 1-2 ст. л. олії додати.
Посолити, поперчити, можна додати спеції (мускатний горіх, куркуму, карі).
Налити води півсклянки. Закрити кришкою і поставити на тихий вогонь до випарювання води.
На гарнір можна подати рис або картопляне пюре.
Кулинарные рецепты с фотографиями - кулинарные рецепты с пошаговым описанием.
Рецепты греческой кухни с фотоКулинарные рецепты
Рецепт борща украинскогоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Рецепты салатов на любой вкус - рецепт салата с каперсами. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Как приготовить вкусный шашлык - приготовление канапе. Канапе здесь! Канапе к столу.
Салат французский рецепт с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Яблокочистка Apple peeler - блюда из картофельного пюре в духовке.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter