Печінка медова
672
інгредієнти:
- Печінка 500 г
- Молоко 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Вершки (не жирні) 200 г
- Мед (натуральний) 1 ст.л.
Печінку витримати в молоці години 2.
Здавити кров, зняти плівку.
Порізати «соломкою» не менше 1 см у розрізі.
Цибулю порізати шматочками, моркву соломкою. Висипати на розігріту сковорідку, накрити кришкою, тушкувати хвилин 5.
Перекласти печінку, зменшити вогонь під сковорідкою, тушкувати під кришкою хвилини 3, влити вершки (10% жирності). Тушкувати ще 5-7 хвилин.
У готову печінку влити мед.
Рецепты эксклюзивных тортов без выпечкиИзготовление тортов на заказ. Торты и пирожные на заказ
recepti.biz Коктейли и домашнее приготовление вин
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі