Печінка куряча по-ярославськи

ДРУГІ СТРАВИ
660 Печінка куряча по-ярославськи
Фото - Печінка куряча по-ярославськи
інгредієнти:
  • Печінка куряча 800 г
  • Морква 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Печериці 300 г
  • Мускатний горіх мелений
  • Яйце 2 шт.
  • Сметана 250 г
  • Сіль
  • Зелень
  • Олія соняшникова

Печінка куряча по-Ярославський інгредієнти Натерти на тертці моркву, почистити і нарізати цибулю.

Обсмажити цибулю та моркву на олії, посолити.

Деко для запікання змастити олією і викласти обсмажені цибулю та моркву, посолити.

Печінка куряча по-Ярославський Обсмажити на олії печериці.

фото Печінка куряча по-Ярославський Печінку промити, видалити непотрібні прожилки, нарізати і обсмажити на олії з додаванням мускатного горіха, посолити.

Печінка куряча по-Ярославський Печінка куряча На моркву з цибулею укласти підсмажені гриби, на гриби печінку.

Приготувати заливку: змішати злегка збиті яйця зі сметаною і сіллю.

Вилити заливку на печінку.

Поставити страву в попередньо нагріту духовку приблизно на 10-15 хвилин.

Печінка куряча по-Ярославський Морква Дістати з духовки і розкласти по тарілках.


ЗдесьПраздничные рецепты. Меню на праздник. Читай на

смачна вечеря рецепти

Рецепты Приготовления - рождественская выпечка рецепты. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.

Книга Рецептов Для Мультиварки - рождественские блюда рецепты. Рецепты для пароварки, вкусно.

ЗдесьКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Сайт передачи кулинарный дозор на тнт. Сайты кулинарные мастер-класс.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter