Печінка куряча по-ярославськи
- Печінка куряча 800 г
- Морква 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Печериці 300 г
- Мускатний горіх мелений
- Яйце 2 шт.
- Сметана 250 г
- Сіль
- Зелень
- Олія соняшникова
Натерти на тертці моркву, почистити і нарізати цибулю.
Обсмажити цибулю та моркву на олії, посолити.
Деко для запікання змастити олією і викласти обсмажені цибулю та моркву, посолити.
Обсмажити на олії печериці.
Печінку промити, видалити непотрібні прожилки, нарізати і обсмажити на олії з додаванням мускатного горіха, посолити.
На моркву з цибулею укласти підсмажені гриби, на гриби печінку.
Приготувати заливку: змішати злегка збиті яйця зі сметаною і сіллю.
Вилити заливку на печінку.
Поставити страву в попередньо нагріту духовку приблизно на 10-15 хвилин.
Дістати з духовки і розкласти по тарілках.
ЗдесьПраздничные рецепты. Меню на праздник. Читай на
Рецепты Приготовления - рождественская выпечка рецепты. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.
Книга Рецептов Для Мультиварки - рождественские блюда рецепты. Рецепты для пароварки, вкусно.
ЗдесьКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Сайт передачи кулинарный дозор на тнт. Сайты кулинарные мастер-класс.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter