Печінка куряча "Форрестер"

ДРУГІ СТРАВИ
681 Печінка куряча "Форрестер"
Фото - Печінка куряча
інгредієнти:
  • Печінка куряча 1 кг
  • Борошно пшеничне 1 скл.
  • Паприка (мелена) 1 ч.л.
  • Олія рослинна 6 ст.л.
  • Печериці 12 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 1 зуб.
  • Масло вершкове 2 ст.л.
  • Вино біле сухе 125 мл
  • Фенхель (насіння) 1 ч.л.
  • Помідор 1 шт.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)

Печінка куряча Цибулю і часник очистити. Цибулю порізати півкільцями, часник - дрібно.

Гриби вимити (розморозити), обсушити, нарізати скибочками.

Печінку вимити, обсушити, нарізати невеликими шматочками. У мисці змішати борошно з паприкою, обваляти в ній печінку.

Печінка куряча Всі продукти обсмажити швидко і по черзі.

Розігріти 3 ст. л. олії і 1 ст. л. вершкового масла. Обсмажити гриби приблизно 1 хвилину, перекласти в миску.

Додати олію, що залишилася, обсмажити цибулю і часник приблизно 2 хвилини, перекласти до грибів. 

 

фото Печінка куряча Печінку обсмажувати 5 хвилин, постійно помішуючи, при необхідності долити олії, перекласти у чисту тарілку.

У сотейник налити вино, додати фенхель і уварювати соус 5 хвилин. Насіння фенхелю можна замінити сушеним кропом.

Печінка куряча Повернути в сотейник печінку, гриби, цибулю, додати сіль, перець і тушкувати все разом ще 5 хвилин.

Помідор опустити в окріп на 30 секунд, зняти шкірку, порізати кубиками. Змішати з печінкою перед подачею.

 

 

Очень вкусные салатики! Простые - салат малахитовая шкатулка. Шкатулки шкатулки для украшений.

Рецепты салатов из морепродуктовКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов

Торт с вишней - рецепт торту пяна вишня. Пирог В Мультиварке Рецепты.

Мультиварка Philips - приготовление блюд в микроволновке рецепты. Кулинарные блюда для худеющих.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter