Печінка куряча "Форрестер"
- Печінка куряча 1 кг
- Борошно пшеничне 1 скл.
- Паприка (мелена) 1 ч.л.
- Олія рослинна 6 ст.л.
- Печериці 12 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Масло вершкове 2 ст.л.
- Вино біле сухе 125 мл
- Фенхель (насіння) 1 ч.л.
- Помідор 1 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Цибулю і часник очистити. Цибулю порізати півкільцями, часник - дрібно.
Гриби вимити (розморозити), обсушити, нарізати скибочками.
Печінку вимити, обсушити, нарізати невеликими шматочками. У мисці змішати борошно з паприкою, обваляти в ній печінку.
Всі продукти обсмажити швидко і по черзі.
Розігріти 3 ст. л. олії і 1 ст. л. вершкового масла. Обсмажити гриби приблизно 1 хвилину, перекласти в миску.
Додати олію, що залишилася, обсмажити цибулю і часник приблизно 2 хвилини, перекласти до грибів.
Печінку обсмажувати 5 хвилин, постійно помішуючи, при необхідності долити олії, перекласти у чисту тарілку.
У сотейник налити вино, додати фенхель і уварювати соус 5 хвилин. Насіння фенхелю можна замінити сушеним кропом.
Повернути в сотейник печінку, гриби, цибулю, додати сіль, перець і тушкувати все разом ще 5 хвилин.
Помідор опустити в окріп на 30 секунд, зняти шкірку, порізати кубиками. Змішати з печінкою перед подачею.
Очень вкусные салатики! Простые - салат малахитовая шкатулка. Шкатулки шкатулки для украшений.
Рецепты салатов из морепродуктовКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Торт с вишней - рецепт торту пяна вишня. Пирог В Мультиварке Рецепты.
Мультиварка Philips - приготовление блюд в микроволновке рецепты. Кулинарные блюда для худеющих.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter