Печінка куряча
663
інгредієнти:
- Печінка куряча 1 кг
- Чебрець 2 шт.
- Олія оливкова 4 ст.л.
- Соус теріякі 4 ст.л.
- Соус чилі солодкий 2 ст.л.
- Вино (червоне або біле) 0.5 скл.
- Сіль
- Картопля
- Зелень (кріп, петрушка, зелена цибуля)
- Кусбара
- Масло вершкове 1 ст.л.
Печінку гарно промити, посолити і змішати із соусами: теріякі і чилі, додати вино і кусбару.
Дати постояти від півгодини і більше.
Приготувати молоду картоплю, додати кріп, вершкове масло і часник.
Розігріти на сковороді оливкову олію, додати на півхвилини пару гілочок чебрецю.
Викласти печінку в гарячу олію разом із соусом і смажити на сильному вогні хвилин 5. Печінка не повинна покриватися скоринкою.
ТутРецепты и советы
Купить кефир, цены: рецепты пончиков на кефире. Очень вкусные пончики.
Праздничные новогодние рецепты приготовления блюд. Рецепты к праздничному новогоднему ужину 2007 г.
рецепт салата из морепродуктов
http://recepti.biz.ua рецепт салата мимоза с рисом
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі