Печінка-кебаб
- Печінка свиняча 1.5 кг
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Гриби 300 г
- Олія рослинна 7 ст.л.
- Сіль
- Перець червоний мелений
- Суміш перців (білий і чорний)
Нарізати печінку на шматочки розміром приблизно 5-6 см. Висипати у тефлонову каструлю і налити воду. Вона повинна покрити печінку. Варити 30 хв при температурі 180-200 градусів. Хвилин за 10 до готовності зняти кришку. Якщо залишилася вода після варіння, потрібно її вилити через дуршлак. Налити олію, додати гриби і цибулю. Смажити все 10 хв. Зняти з вогню і додати спеції, розмішати ложкою і подати на стіл із гарніром із салату, вареної (смаженої) картоплі, зелені.
Поможем выйти замуж в Германию - выпечка домашнего хлеба рецепты.
новогодний стол праздничные блюда
Говяжья печень рецептыВкусные Рецепты В Мультиварке. Авторские рецепты
Рецепты салатов быстро и вкусно. Рецепты самых вкусных и необычных салатов.
Сертификат психолога РОССТАНДАРТ: психолог лариса ренар.
Рушники оптом - рецепт пасхи. А вы готовы к Пасхе.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter