Печінка-кебаб

ДРУГІ СТРАВИ
614 Печінка-кебаб
Фото - Печінка-кебаб
інгредієнти:
  • Печінка свиняча 1.5 кг
  • Цибуля ріпчаста 4 шт.
  • Гриби 300 г
  • Олія рослинна 7 ст.л.
  • Сіль
  • Перець червоний мелений
  • Суміш перців (білий і чорний)

Нарізати печінку на шматочки розміром приблизно 5-6 см. Висипати у тефлонову каструлю і налити воду. Вона повинна покрити печінку. Варити 30 хв при температурі 180-200 градусів. Хвилин за 10 до готовності зняти кришку. Якщо залишилася вода після варіння, потрібно її вилити через дуршлак. Налити олію, додати гриби і цибулю. Смажити все 10 хв. Зняти з вогню і додати спеції, розмішати ложкою і подати на стіл із гарніром із салату, вареної (смаженої) картоплі, зелені.

 

Поможем выйти замуж в Германию - выпечка домашнего хлеба рецепты.

новогодний стол праздничные блюда

Говяжья печень рецептыВкусные Рецепты В Мультиварке. Авторские рецепты

Рецепты салатов быстро и вкусно. Рецепты самых вкусных и необычных салатов.

Сертификат психолога РОССТАНДАРТ: психолог лариса ренар.

Рушники оптом - рецепт пасхи. А вы готовы к Пасхе.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter