Печінка із сиром
- Печінка яловича 0.5 кг
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Вино біле сухе 100 мл
- Вершки (жирна сметана) 100 мл
- Сир (плавлений) 100 г
- Масло вершкове 70 г
Очистити і нарізати цибулю півкільцями.
Обсмажити цибулю до золотистого кольору.
Нарізати печінку брусочками середнього розміру і відправити на сковороду з розігрітим вершковим маслом і смажити до 5 хвилин.
Коли печінка злегка підрум'яниться, додати вино і смажити хвилини 3.
Коли вино майже повністю випарується, додати вершки або жирну сметану, посолити, поперчити і смажити ще пару хвилин.
Натерти сир і також відправити на сковорідку на 1 хвилину. Можна використовувати твердий сир.
Викласти печінку на тарілку, прикрасити смаженою цибулею і подати до столу. У гарячому вигляді вона найбільш смачна.
Новогодние рецепты праздничных блюд www.recepti.biz.ua
Рецепты новогодних блюдРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Французская кухня рецепты галеты http://recepti.biz.ua
Рецепты крема для торта медовик. Медовик торт рецепт.
Каллы из мастики мастер класскаллы из мастики
Майонез домашний видеоПроизводство майонеза. Производство майонеза, масла
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter