Печінка із сиром
- Печінка яловича 500 г
- Пластівці вівсяні 2 ст.л.
- Олія рослинна 1 ст.л.
- Сир твердий 60 г
- Бульйон курячий 150 мл
- Вино біле сухе 100 мл
- Вершки 50 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Маргарин 1 ч.л.
- Борошно 1 ч.л.
- Сіль, білий перець
Для соусу підсмажити рубану цибулю у невеликій кількості маргарину. Нарізати сир кубиками, викласти до цибулі і розплавити, помішуючи, на слабкому вогні. Додати бульйон і вино. Змішати борошно і вершки, з'єднати із соусом.
Помішуючи, довести до кипіння, накрити кришкою, зменшити вогонь і варити близько 5 хвилин. Приправити сіллю і перцем.
Змішати пластівці із сіллю і перцем, обваляти у цій суміші скибочки печінки.
Смажити по 2-3 хвилини з кожного боку.
Перекласти печінку на тарілку. Соус подати окремо.
Корзинка из Песочного теста с ягодамикорзинка из песочного теста
Рецепты салатов из морепродуктов recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты с творогом фото. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Рецепты с мидиями с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter