Печінка із овочами
651
інгредієнти:
- Печінка 1 кг
- Помідор 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Петрушкa
- Олія рослинна 3 ст.л.
У глибокій сковороді із товстим дном нагріти олію і обсмажити печінку хвилин 10.
Додати цибулю, нарізану кільцями, потім помідори, перець - кубиками.
Потім зелень і гострий червоний перець.
Готувати на повільному вогні ще хвилин 15.
Рецепты Приготовления: рецепт салат охотничий. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Мультиварка Philips: кулинарные рецепты праздничных блюд. Праздничные Рецепты на любой вкус.
Рецепты для хлебопечки, вкусно - новогодние праздничные блюда.
Рецепт салата из лапши и морепродуктовИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Индийская кухня (рецепты, факты, статьиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі