Печінка із грибами у горщику
936
інгредієнти:
- Печінка (яловича) 350 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Печериці 200 г
- Сметана 150 г
- Сир м´який 100 г
- Олія рослинна
- Борошно 50 г
Нарізати печінку упоперек на середні шматочки.
Присипати спеціями і відбити обережно. Перевернути. Знову - трохи спецій і відбити.
Обваляти у борошні - і на розпечену сковороду.
Трохи обсмажити, перевернути. Ще трохи обсмажити.
Викласти печінку у горщик.
Нашаткувати велику цибулину - і на сковороду до печінки.
Трохи обсмажити.
Викласти на печінку обсмажену цибулю.
Потім гриби.
Полити сметаною. Присипати тертим сиром.
Відправити в розігріту духовку на 20 хвилин.
Салат с языка рецептИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт домашний майонез. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Салат мимоза шпроты тут
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі