Печінка із грибами під соусом
589
інгредієнти:
- Печінка 500 г
- Гриби (печериці) 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сметана 400 г
- Майонез 200 г
- Борошно 2 ст.л.
- Зелень
- Перець чорний (суміш перців)
- Молоко
- Масло вершкове 1 ст.л.
Печінку нарізати на маленькі шматочки і вимочити у молоці, щоб гіркота пішла, близько 2-х годин.
Гриби обсмажити із цибулею та зеленню.
Змішати сметану, майонез, борошно, перець, зелень. Соус повинен бути густим.
Зробити три шари у формі: соус, м'ясо і знову соус.
Випікати при температурі 200 градусів 50-60 хвилин.
Торт на день народження дитин рецептиСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты
Праздничные рецепты - рецепт сирника з маком. Безумно вкусные рецепты блюд.
Рецепт венгерский суп гуляш www.recepti.biz.ua
http://recepti.biz.uaПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Натуральные продукты - рецепт приготовления мяса дикого кабана.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі