Печінка із апельсинами
- Масло вершкове 50 г
- Цукор-пісок 1 скл.
- Апельсин 1 шт.
- Борошно 50 г
- Паприка
- Печінка 0.5 кг
- Цибуля 1 шт.
- Бульйон 300 мл
- Гірчиця 1 ст.л.
- Олія соняшникова
- Петрушка
- Сіль
Розтопити вершкове масло, розчинити у ньому цукор і додати апельсини. Смажити до початку карамелізації. Зняти з вогню і відставити у сторону.
У пакеті з'єднати борошно із паприкою і додати смужки печінки. Струснути, щоб печінка обвалялася у паніровці. Обсмажити у рослинній олії і відставити убік.
Обсмажити цибулю на вершковому маслі, влити бульйон, додати сіль. Покласти смужки печінки і тушкувати 5 хвилин.
Додати гірчицю та кружечки апельсинів. Прогріти 1 хвилину.
Викласти на тарілку і посипати зеленню.
Очень вкусные салатики! Простые: салат с креветками и омлетом. Приготовьте полезные салаты.
Очень вкусные закуски - рецепти святкових закусок.
Гриль-барбекю - рецепт лаваш на гриле. Наборы для барбекю и гриля.
Диетические блюда из говядины рецепты с фотоПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Французская кухня рецепты джулия чайлд видеоПитомник французских бульдогов
Рецепты выпечка в микроволновой печиКулинарные рецепты
Блюда на любой вкус - новогодние праздничные блюда.
Рецепты выпечки пасхи. Пасха рецепты кулынарии.
Здоровые рационы на каждый день - мимоза салат рецепт. Простые рецепты вкусных салатов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter