Печінка індички з овочами в сметанно-винному соусі
1270
інгредієнти:
- Печінка індича 0.6 кг
- Картопля 1 кг
- Морква (велика) 1 шт.
- Цибуля (велика) 1 шт.
- Вино червоне сухе 200 мл
- Сметана 200 мл
- Сир твердий 150 г
- Олія рослинна 3 ст.л.
Морквину і цибулю нарізати півкільцями і спасерувати на олії.
Картоплю нарізати на невеликі кубики. Сир натерти на тертці, змішати зі сметаною (для рівномірного розподілу сиру) і полити цим картоплю. Посолити, поперчити, перемішати і розкласти в горщики. Зверху покласти нарізану невеликими скибочками печінку, зверху викласти цибулю з морквою і додати вино.
Відправити горщики у духовку, нагріту до 180-200 градусів на 40-45 хвилин.
recepti.biz.uaНациональный сервер современной прозы
Рецепты салатов с фото. Рецептов салатов с фото.
Приготовление блюд в микроволновке самсунгБлюда В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Аюрведа, йога, Индия - рецепты индийской кухни. Салоны кухонной мебели.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі