Печінка індички з овочами в сметанно-винному соусі
	
					1384				
		
		
				
				
				
				
		
			
				
					
			
			
			
			
	
				 
			
		
				
					
				
			
				
				
		
	
	
			інгредієнти:
- Печінка індича 0.6 кг
 - Картопля 1 кг
 - Морква (велика) 1 шт.
 - Цибуля (велика) 1 шт.
 - Вино червоне сухе 200 мл
 - Сметана 200 мл
 - Сир твердий 150 г
 - Олія рослинна 3 ст.л.
 
![]()
 Морквину і цибулю нарізати півкільцями і спасерувати на олії.
 Картоплю нарізати на невеликі кубики. Сир натерти на тертці, змішати зі сметаною (для рівномірного розподілу сиру) і полити цим картоплю. Посолити, поперчити, перемішати і розкласти в горщики. Зверху покласти нарізану невеликими скибочками печінку, зверху викласти цибулю з морквою і додати вино.
 Відправити горщики у духовку, нагріту до 180-200 градусів на 40-45 хвилин.
recepti.biz.uaНациональный сервер современной прозы
Рецепты салатов с фото. Рецептов салатов с фото.
Приготовление блюд в микроволновке самсунгБлюда В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Аюрведа, йога, Индия - рецепты индийской кухни. Салоны кухонной мебели.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
			Показати коментарі