Печінка індички по-французьки
- Індичка 900 г
- Молоко 400 мл
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Помідор 3 шт.
- Зелень (петрушка, кінза, базилік)
- Сир російський 150 г
- Сіль
- Перець
- Майонез
Залити печінку молоком і залишити у холодильнику (краще на ніч) на кілька годин.
Зелень помити і подрібнити.
Цибулю очистити і порізати тонкими півкільцями.
Печінку злегка відбити у пакеті і покласти шаром у форму для запікання (форма розміром 1/2 деко), посолити і поперчити.
Викласти шар цибулі.
Помідори обдати окропом і зняти шкірку. Порізати тонкими скибочками і покласти шаром поверх цибулі.
Потім шар зелені.
Далі майонез рівномірно розмазати.
Сир натерти на крупній тертці і покласти верхнім шаром.
Готувати у розігрітій до 200°С духовці 50 хвилин.
Викласти на тарілки, трохи свіжої зелені і овочів, можна додати оливки.
Конфеты оптом со склада: конфеты карамель. Шоколадные конфеты Monbana.
Мультиварка Philips: кулинарные сайты с рецептами и фото. Рецепты вкусных блюд.
Ищете диетические рецепты? Узнай - рецепт сирника з маком. Рецепт Творожной Запеканки.
Картинки фк Спартака. Картинки Московского Спартака.
Кулинария, хороший рецепт - французская кухня рецепты. Лекции об исполнении желаний.
Кухня разные рецепты Холодной закускиХолодные и горячие закуски, соусы, пицца и др
Готовим крок-мадам. Рецепт Юлии Высоцкой. Рецепт форели от Клода Моне и Юлии Высоцкой.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter