Печінка індички на китайський манер

ДРУГІ СТРАВИ
728 Печінка індички на китайський манер
Фото - Печінка індички на китайський манер
інгредієнти:
  • Печінка індича
  • Цибуля ріпчаста
  • Помідор
  • Олія рослинна
  • Кунжут (насіння)
  • Олія кунжутна
  • Олія кукурудзяна
  • Соєвий соус
  • Імбир (мелений)
  • Соус рибний
  • Вино рисове
  • Вермут
  • Хрін
  • Борошно

Печінку нарізати скибочками тонкими, завтовшки приблизно 3-5 міліметрів. Розділити печінку на 2-3 частини. Нарізати цибулю, приблизно половина від ваги печінки. Нарізати 2-3 помідора.

Поставити сковороду на сильний вогонь, налити трохи олії кукурудзяної, обсмажити цибулю до легкого ступеня прозорості, приблизно 1-2 хвилини, посипати меленим імбиром і капнути часникової олії. Ще трохи і вийняти.

Знову налити олію, викласти частину печінки, швидко накрити кришкою, притримуючи кришку, кілька разів сильно струснути, щоб не пригоріло. Зняти кришку і смажити, помішуючи 2-3 хвилини. Вийняти печінку до цибулі і повторити з другою половиною печінки.

У киплячий сік від цибулі і печінки додати вино, рибний і соєвий соус, вермут. Посолити, викласти печінку з цибулею, перемішати, додати кунжутну олію, зменшити вогонь і накрити кришкою на пару хвилин. Додати помідор, перемішати і знову накрити кришкою. Додати 3 ч. л. хрону. Перемішати. Засипати кунжутне насіння і жменю борошна загустити соус, перемішати і вимкнути.

 

Приготовьте полезные салаты - салат с креветками и омлетом. Очень вкусные салатики! Простые.

салаты с крутонами

Рецепты вкусных блюд: кулинарные рецепты праздничных блюд.

Рецепты новогодних блюдКулинарные рецепты. Рецепты и советы

Рецепты салатов из авокадо. Рецепт салат из авокадо и креветок.

www.recepti.biz.ua майонез без яиц