Печінка індички на китайський манер
- Печінка індича
- Цибуля ріпчаста
- Помідор
- Олія рослинна
- Кунжут (насіння)
- Олія кунжутна
- Олія кукурудзяна
- Соєвий соус
- Імбир (мелений)
- Соус рибний
- Вино рисове
- Вермут
- Хрін
- Борошно
Печінку нарізати скибочками тонкими, завтовшки приблизно 3-5 міліметрів. Розділити печінку на 2-3 частини. Нарізати цибулю, приблизно половина від ваги печінки. Нарізати 2-3 помідора.
Поставити сковороду на сильний вогонь, налити трохи олії кукурудзяної, обсмажити цибулю до легкого ступеня прозорості, приблизно 1-2 хвилини, посипати меленим імбиром і капнути часникової олії. Ще трохи і вийняти.
Знову налити олію, викласти частину печінки, швидко накрити кришкою, притримуючи кришку, кілька разів сильно струснути, щоб не пригоріло. Зняти кришку і смажити, помішуючи 2-3 хвилини. Вийняти печінку до цибулі і повторити з другою половиною печінки.
У киплячий сік від цибулі і печінки додати вино, рибний і соєвий соус, вермут. Посолити, викласти печінку з цибулею, перемішати, додати кунжутну олію, зменшити вогонь і накрити кришкою на пару хвилин. Додати помідор, перемішати і знову накрити кришкою. Додати 3 ч. л. хрону. Перемішати. Засипати кунжутне насіння і жменю борошна загустити соус, перемішати і вимкнути.
Приготовьте полезные салаты - салат с креветками и омлетом. Очень вкусные салатики! Простые.
Рецепты вкусных блюд: кулинарные рецепты праздничных блюд.
Рецепты новогодних блюдКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Рецепты салатов из авокадо. Рецепт салат из авокадо и креветок.
www.recepti.biz.ua майонез без яиц
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter