Печінка-гриль по-японськи

ДРУГІ СТРАВИ
1094 Печінка-гриль по-японськи
Фото - Печінка-гриль по-японськи
інгредієнти:
  • Печінка яловича 600 г
  • Мед 1 скл.
  • Імбир 15 г
  • Соєвий соус 3 ст.л.
  • Часник 2 зуб.
  • Лимон 0.5 шт.
  • Олія рослинна 100 мл
  • Олія кунжутна 1 ч.л.
  • Сіль
  • Спеції (червоний мелений перець, мускатний горіх мелений, запашний перець)
  • Кунжут

Печінка-гриль по-японськи інгредієнти

Печінка-гриль по-японськи

фото Печінка-гриль по-японськи

Печінка-гриль по-японськи Печінка яловича

Печінка-гриль по-японськи Мед

Печінка-гриль по-японськи Імбир

Печінка-гриль по-японськи Соєвий соус

Печінка-гриль по-японськи Часник

Печінку очистити від плівок і проток, нарізати плоскими скибками завтовшки 1 см - по 2 шматки на порцію, промити холодною водою.

Для маринаду змішати до однорідності олію, сік лимона, натерті імбир і часник, соєвий соус, мед, кунжутну і рослинну олію, спеції.

Залити печінку підготовленим маринадом і витримати 25-30 хв, при періодичному перемішуванні (можна витримувати і більше часу).

Промариновану печінку укласти на змащені олією грати духовки, під грати підставити деко із 1 склянкою теплої води і обсмажити на грилі 15-20 хв (або запекти у попередньо розігрітій до 250 градусів духовці), не допускаючи пересушування. Шматки печінки потрібно один раз перевернути.

Насіння кунжуту обсмажити на сухій сковороді до золотистого кольору.

При подачі печінку посипати кунжутом, гарнірувати свіжими овочами або картопляним пюре.

 

Осетинские пироги на заказ - рецепты торт киевский. Рецепты котлет.

Избавьтесь от варикоза навсегда - рецепты пошаговые с фото. Рецепты В Мультиварке Рецепты.

Рецепты Для Мультиварки: рецепты салатов с креветками с фотографиями.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter