Печінка "Дворянська"
600
інгредієнти:
- Печінка куряча 0.5 кг
- Борошно
- Вершки 1 скл.
- Базилік
- Приправa
- Яйце 2 шт.
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Цибуля зелена
- Часник 1 зуб.
- Олія рослинна
Курячу печінку вимити і розрізати навпіл.
Обваляти печінку в борошні.
Яйця збити з соєвим соусом.
Обваляні у борошні шматочки печінки вмочити в соус з яєць і соєвого соусу, обсмажити на олії.
Скласти печінку в каструльку.
Змішати в мисці вершки, базилік, приправи, часник, цибулю, посолити і поперчити.
Залити вершковою масою печінку, перемішати і тушкувати 20 хвилин.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепты рождественской выпечки. Готовим со вкусом.
ТутКоктейли и домашнее приготовление вин
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі