Печінка
- Печінка куряча 1 кг
- Цибуля ріпчаста 0.5 кг
- Морква 1 шт.
- Майонез (вершки, сметана) 300 г
- Лавровий лист
- Суміш коріння (петрушка, селера, пастернак)
- Сіль
- Чорний перець
Печінку промити.
Очистити від плівок і порізати на 4 частини.
Посолити, посипати чорним перцем, додати лавровий лист. Залишити на деякий час.
Викласти печінку на розпечену сковороду, обсмажити на сильному вогні постійно помішуючи.
Порізати цибулю півкільцями, моркву потерти на тертці.
Коли печінка стане світлою додати цибулю та моркву.
Додати суміш коріння.
Потім додати майонез або вершки.
Тушкувати під закритою кришкою на повільному вогні.
Крабовый Салат. Рецепты: салати з свинячого язика. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Кулинарные рецепты сайт xoрошая кухня. Лучшие кулинарные сайты.
Поможем выйти замуж в Германию: рецепт торта медовика.
Рецепты приготовления блюд с грибами в микроволновке http://recepti.biz.ua
Фруктовый салат рецепт с фото тут
Салат Мимоза недорого - мимоза салат. Рецепты салатов на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter