Печінка
- Печінка куряча 700 г
- Борошно пшеничне 150 г
- Сметанa 300 г
- Сіль
- Петрушка (сушена) 2 ч.л.
- Олія соняшникова
Курячу печінку помити, нарізати на невеликі шматочки. Поставити на плиту пательню, налити соняшникову олію. Нарізану печінку обваляти у борошні і викласти на розігріту сковороду, обсмажити печінку до золотистої скоринки і перевернути на інший бік. Коли печінка підсмажиться, викласти у сковороду всю сметану, посолити, додати сушену петрушку і перемішати. Зменшити вогонь до мінімуму і тушкувати ще 5-7 хвилин. Подавати із гречкою.
www.recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Банош рецептКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Салат з омлетомКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Приготовление тортов без выпечки. Рецепты тортов без выпечки.
Окрошка на воде с лимонной кислотойВкусные и оригинальные рецепты приготовления окрошки
Рецепты Тортов: рецепт торту пяна вишня. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter