Печінка
556
інгредієнти:
- Печінка яловича 600 г
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Молоко 0.5 л
- Спеції
Печінку нарізати.
Потім залити молоком і залишити на 1 годину.
Нарізати цибулю дрібно і моркву натерти на крупній тертці, всe спасерувати майже до готовності.
У печінку додати столову ложку теплої води, щоб не згорнулося молоко і вилити акуратно смажитися, готувати всe разом хвилин 20-25.
Салат мясной с Курицей http://recepti.biz.ua
Морепродукты салаты рецепты. Рецепты салатов морепродукты.
Рецепты Приготовления: рецепт салата с буряком.
Закваска VIVO для йогурта - приготовление йогурта в термосе. Внимание! Термосы и термокружки.
Рецепты С Фото на любой вкус - карп рецепты приготовления с фото. Как приготовить вкусный шашлык.
Салат мимоза приготовить. Мимоза салат рецепт.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі