Печериці, запечені з рисом

ДРУГІ СТРАВИ
929 Печериці, запечені з рисом
Фото - Печериці, запечені з рисом
інгредієнти:
  • Рис (варений)
  • Помідор
  • Цибуля ріпчаста (обсмажена)
  • Масло вершкове
  • Борошно
  • Молоко
  • Сир твердий
  • Спеції

Печериці, запечені з рисом інгредієнти На варений рис викласти гриби, попередньо обсмажені з цибулею.

Печериці, запечені з рисом Зверху викласти нарізані свіжі помідори.

фото Печериці, запечені з рисом Соус: вершкове масло розтопити, спасерувати в ньому борошно протягом 1 хвилини, розвести молоком, посолити і варити 5 хвилин при слабкому кипінні.

Печериці, запечені з рисом Рис Посипати тертим сиром.

Печериці, запечені з рисом Помідор Запікати 30 хвилин при температурі 200°С.

салати з копченою куркою

Мультиварка Philips: немецкая кухня рецепты с фото.

Рецепты салатов на любой вкус - рецепты салаты. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Кофейно- творожный кекс. Рецепт кофейного кекса.

Поможем выйти замуж в Германию - рецепт бисквитного рулета с кремом.

Салат мимоза калорийность. Способ приготовления салата мимоза.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter