Печериці, запечені з рисом
929
інгредієнти:
- Рис (варений)
- Помідор
- Цибуля ріпчаста (обсмажена)
- Масло вершкове
- Борошно
- Молоко
- Сир твердий
- Спеції
На варений рис викласти гриби, попередньо обсмажені з цибулею.
Зверху викласти нарізані свіжі помідори.
Соус: вершкове масло розтопити, спасерувати в ньому борошно протягом 1 хвилини, розвести молоком, посолити і варити 5 хвилин при слабкому кипінні.
Посипати тертим сиром.
Запікати 30 хвилин при температурі 200°С.
Мультиварка Philips: немецкая кухня рецепты с фото.
Рецепты салатов на любой вкус - рецепты салаты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Кофейно- творожный кекс. Рецепт кофейного кекса.
Поможем выйти замуж в Германию - рецепт бисквитного рулета с кремом.
Салат мимоза калорийность. Способ приготовления салата мимоза.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі