Печериці з соусом "Пулетт"
- Печериці 1 кг
- Масло вершкове 110 г
- Бульйон (м´ясний) 3 скл.
- Сік лимона
- Сіль
- Масло топлене 1 ст.л.
- Жовток курячий 3 шт.
- Вино біле сухе 0.5 скл.
- Вершки 0.5 скл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Борошно 1 ст.л.
- Петрушка (зелень)
Печериці нарізати кружечками, скласти в каструлю, посолити, додати 10 г масла, лимонний сік і 1 скл. бульйону. Закрити кришкою і тушкувати до готовності.
Соус.
Цибулину дрібно нарізати, покласти в каструлю, залити вином, закрити кришкою і тушкувати на вогні доки цибуля не вбере все вино. Додати 100 г масла і борошно. Зняти з вогню, добре розтерти, додати 2 скл. бульйону і вершки. Розмішати, щоб не було грудок, поставити на невеликий вогонь і проварити до густоти рідкої сметани.
Соус процідити через марлю, покладену на дуршлак, і тільки потім додати вершкове масло, розтерте з жовтками, прогріти на пару (не даючи кипіти), щоб зник запах сирих жовтків.
Потім печериці залити соусом і все це поставити на парову баню хвилин на 15.
Печериці перекласти в глибоку тарілку, засипати зеленню петрушки.
Можна подати до цієї страви крутони (смажений білий батон). Подавати страву гарячою.
Вкуснейшие рецепты тут: рецепты украшения для тортов. Безумно вкусные рецепты блюд.
Холодные закуски: холодные закуски в лаваше.
Кулинарные рецепты от Tramontina - салат с морепродуктами рецепт.
Ищете диетические рецепты? Узнай - мастер шеф рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter