Печериці з соусом "Пулетт"

ДРУГІ СТРАВИ
837 Печериці з соусом "Пулетт"
Фото - Печериці з соусом
інгредієнти:
  • Печериці 1 кг
  • Масло вершкове 110 г
  • Бульйон (м´ясний) 3 скл.
  • Сік лимона
  • Сіль
  • Масло топлене 1 ст.л.
  • Жовток курячий 3 шт.
  • Вино біле сухе 0.5 скл.
  • Вершки 0.5 скл.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Борошно 1 ст.л.
  • Петрушка (зелень)

Печериці нарізати кружечками, скласти в каструлю, посолити, додати 10 г масла, лимонний сік і 1 скл. бульйону. Закрити кришкою і тушкувати до готовності.

 

Соус.

Цибулину дрібно нарізати, покласти в каструлю, залити вином, закрити кришкою і тушкувати на вогні доки цибуля не вбере все вино. Додати 100 г масла і борошно. Зняти з вогню, добре розтерти, додати 2 скл. бульйону і вершки. Розмішати, щоб не було грудок, поставити на невеликий вогонь і проварити до густоти рідкої сметани.

Соус процідити через марлю, покладену на дуршлак, і тільки потім додати вершкове масло, розтерте з жовтками, прогріти на пару (не даючи кипіти), щоб зник запах сирих жовтків.

Потім печериці залити соусом і все це поставити на парову баню хвилин на 15.

Печериці перекласти в глибоку тарілку, засипати зеленню петрушки.

Можна подати до цієї страви крутони (смажений білий батон). Подавати страву гарячою. 

 

Вкуснейшие рецепты тут: рецепты украшения для тортов. Безумно вкусные рецепты блюд.

Холодные закуски: холодные закуски в лаваше.

пляцки рецепти фото

Кулинарные рецепты от Tramontina - салат с морепродуктами рецепт.

Ищете диетические рецепты? Узнай - мастер шеф рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter