Печериці з лечо
- Печериці 400 г
- Лечо (домашня заготовка) 400 г
- Хмелі-сунелі
- Сметана 4 ст.л.
- Борошно 3 ст.л.
- Молоко 1 скл.
- Сіль
- Перець
- Кріп (свіжий або заморожений)
Гриби помити й нарізати шматочками.
Потім підсмажити у невеликій кількості олії до випаровування більшої частини рідини.
Додати лечо до грибів і тушкувати на слабкому вогні, приправивши сумішшю хмелі-сунелі.
Підсмажити на сухій сковороді борошно до бежевого кольору і горіхового запаху.
З'єднати борошно і молоко і ретельно перемішати, намагаючись позбавитися від грудочок.
У грибну суміш додати соус, сметану (за бажанням) і тушкувати, помішуючи, до загустіння.
Додати сіль і перець. Зняти з вогню, додати дрібно порізаний кріп і потримати під кришкою хвилин 5.
Поможем выйти замуж в Германию: рецепт лаваш на гриле. Печи-мангалы Vesta.
Рецепты пасхи в хлебопечке дельфаРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Домашний хлеб - рецепты. Домашний хлеб рецепты.
Рецепты Приготовления - праздничные салаты к новому году. Низкокалорийная еда для похудения.
Кондитерские формы: рецепт шоколадного кекса на сметане. Купить сметану, цены.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter