Печериці з квасолею
- Гриби (печериці) - 400-500 г
- Стручкова квасоля - 300-400 г
- Консервована квасоля - 1 бан.
- Цибулина - 1 шт
- Часник (за смаком)
- Зелень
Гриби почистити (бажано залишити цілими). Якщо траплялися великі, я розрізала, але вони все одно зменшуються при смаженні, тому можна залишити цілими. Обсмажити в олії.
Коли гриби трохи обсмажаться, а головне, з них випаруватися рідина, додати одну крупно порізану цибулину.
Відразу за цибулиною в сковорідку відправляється злегка відварена стручкова квасолька.
Під кінець додати банку консервованої червоної квасольки.
Перемішати, видавити пару зубчиків часнику, свіжої зелені, сіль, перець, накрити кришкою і дати настоятися 10-15 хв.
Найважче - це дочекатися закінчення 10 -15 хв. Витають такі аромати, що домашні, як березневі коти, по черзі заходять на кухню, роблять коло пошани і зітхають: "Ну коли вже?. !. ".
Дуже смачно, а головне зовсім пісне!.
Вкуснейшие рецепты тут - рецепты торт киевский. Воздушный торт с малиной.
Доставка Имперских Блюд: пицца картинки. Доставка готовой еды на неделю.
Холодные закуски - холодные закуски из лаваша. Как приготовить вкусный шашлык.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter