Печериці з кабачками і часником у вершках
- Гриби шампіньйони (свіжі) 300 г
- Кабачок (невеликі) 2 шт
- Горіх мускатний (мелений) 1 ч.л.
- Вершки ( 11%)
- Часник 4 зуб.
- Сіль (перець)
З кабачків зчищається шкірка і вони ріжуться на невеликі шматочки.
Часник слід дрібно посікти.
Гриби ріжуть часточками і обсмажують на сковорідці.
Після того, як гриби наполовину готові, в сковорідку викладаються кабачки з часником.
Коли вже все майже стушили і зготувати, блюдо потрібно посолити, поперчити і, головне, додати меленого мускатного горіха (приблизно чайну ложку без гірки). Мускатний горіх надає грибам неповторну тону. Ще тушкуємо хвилини три. І в самому кінці заливаємо вершками. Зменшуємо вогонь практично до мінімуму, і тушкуємо ще хвилин п'ять.
Смакота для вегетаріанців. А не для вегетаріанців може послужити непоганим гарніром.
Рецепты для хлебопечки, вкусно - смачна кутя рецепт. Кулинарные рецепты на любой вкус.
Рецепты вкусных блюд - кулинарные сайты с рецептами и фото. Рецепты салатов будут выпрашивать.
Кулинарные рецепты с фотографиямиРецепты и советы
Таиландская кухня рецепты с фотоМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter