Печериці з кабачками і часником у вершках

ДРУГІ СТРАВИ
1862 Печериці з кабачками і часником у вершках
Фото - Печериці з кабачками і часником у вершках
інгредієнти:
  • Гриби шампіньйони (свіжі) 300 г
  • Кабачок (невеликі) 2 шт
  • Горіх мускатний (мелений) 1 ч.л.
  • Вершки ( 11%)
  • Часник 4 зуб.
  • Сіль (перець)

Печериці з кабачками і часником у вершках інгредієнти З кабачків зчищається шкірка і вони ріжуться на невеликі шматочки.

Часник слід дрібно посікти.

Печериці з кабачками і часником у вершках Гриби ріжуть часточками і обсмажують на сковорідці.

фото Печериці з кабачками і часником у вершках Після того, як гриби наполовину готові, в сковорідку викладаються кабачки з часником.

Печериці з кабачками і часником у вершках Гриби печериці Коли вже все майже стушили і зготувати, блюдо потрібно посолити, поперчити і, головне, додати меленого мускатного горіха (приблизно чайну ложку без гірки). Мускатний горіх надає грибам неповторну тону. Ще тушкуємо хвилини три. І в самому кінці заливаємо вершками. Зменшуємо вогонь практично до мінімуму, і тушкуємо ще хвилин п'ять.

Смакота для вегетаріанців. А не для вегетаріанців може послужити непоганим гарніром.

Рецепты для хлебопечки, вкусно - смачна кутя рецепт. Кулинарные рецепты на любой вкус.

Рецепты вкусных блюд - кулинарные сайты с рецептами и фото. Рецепты салатов будут выпрашивать.

Кулинарные рецепты с фотографиямиРецепты и советы

Таиландская кухня рецепты с фотоМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только