Печериці з часником і хересом
- Печериці (маленькі чи середні (якщо великі, то розрізати на 4 частини)) - 1 / 2 кг
- Часник (порізати тонкими скибочками) - 5 зуб.
- Чебрець (свіжий або сухий)
- Херес (якщо немає, то сухе вино) - 1 / 4 скл.
- Олія оливкова
- Сіль (за смаком)
- Перець білий (мелений, за смаком)
- Зелень (петрушка, кріп)
Печериці помити, просушити. Часник нарізати тонкими скибочками.
На середньому вогні нагріти сковорідку з оливковою олією (десь 6 ложок). Викласти печериці. Обсмажувати 1 хвилину з одного боку, потім перевернути і обсмажити з іншого боку. Так перевертати 2-3 рази, поки печериці не підрум´яняться з усіх сторін. Печериці дадуть сік, але це не страшно, тому що вода випарується. Якщо масло вбереться все, то підлити ще трохи.
Додати часник і чебрець. Все перемішувати, поки часник злегка не підсмажиться (десь 30 секунд). Головне, щоб часник не згорів.
Додати херес і готувати доки він майже весь не випарується (десь 1 хвилину). Посолити, поперчити.
Посипати зеленню. Смачного!.
Мебель от производителя недорого: страви до святкового столу.
Рецепт торта из творога без выпечки жилейные. Рецепт торта без выпечки.
Салат с морепродуктами рецептМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты
Осетинские пироги на заказ: рецепт приготовления мяса дикого кабана. Рецепты Для Мультиварки.
Чанахи рецепт www.recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты от Tramontina - мимоза салат рецепт. Рецепты салатов на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter