Печериці з часником
780
інгредієнти:
- Гриби печериці 450 г
- Масло вершкове 40 г
- Шинка 50 г
- Часник 3 зуб.
- Хлібні крихти 25 г
- Петрушка
- Лимон (сік)
- Сіль
- Перець
Великі гриби розрізати навпіл.
Розтопити вершкове масло у великій сковороді, підрум'янити, перемішуючи, гриби на середньому вогні 3 хвилини.
Додати дрібно порізану шинку, подрібнений часник, хлібні крихти і петрушку. Приправити за смаком. Смажити без кришки на слабкому вогні 10 хвилин, часто помішуючи.
Перед подачею збризнути лимонним соком. Викласти із сковороди і прикрасити лимонними часточками.
Лечебные диетические рецепты. Рецепт диетических десертов.
Рецепт приготовления плов по узбекски www.recepti.biz.ua
Рецепты праздничных закусок с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі