Печериці в універсальному клярі

ДРУГІ СТРАВИ
5067 Печериці в універсальному клярі
Печериці у НАІхрустящем універсальному клярі
інгредієнти:
  • Вода (кип´ячена) - 250 мл
  • Білок яїчний - 1 шт 
  • Мука (без великої гірки) - 5 ст. л. 
  • Крохмал (з гіркою) - 1 ст. л. 
  • Сіль (за смаком)
  • Кабачок - 2 шт
  • Шампіньйони - 300 г
  • Олія (для смаження) 

Печериці у НАІхрустящем універсальному клярі інгредієнти Для кляра злегка збиваємо виделкою білок з сіллю.

Печериці у НАІхрустящем універсальному клярі  Додаємо холодну воду. З крижаної поки не пробувала (кляр на крижаній воді хрусткий виходить), просто тут це, можливо, і не потрібно, бо куди ще "хрусткіше", я не знаю))) .

фото Печериці у НАІхрустящем універсальному клярі Додаємо борошно. Клейкість різна у борошна буває, тому дивіться на око . Кляр повинен бути як рідка сметана. Якщо що, можна додати або води або муки.

Печериці у НАІхрустящем універсальному клярі Вода І додаємо крохмаль.

Печериці у НАІхрустящем універсальному клярі Белокяічний Готуємо овочі: якщо потрібно очищаємо, нарізаємо довільно. Можна трохи посолити - за смаком.

Печериці у НАІхрустящем універсальному клярі Мукапшенічная Занурюємо в кляр.

Печериці у НАІхрустящем універсальному клярі Крахмалкартофельний  Обсмажуємо у великій кількості олії на середньому вогні. Тут важлива ступінь обсмаження. Тим більше, якщо смажити м´ясо або рибу . Обсмажувати треба не швидко, а досить повільно, кляр в кінці обжарювання повинен бути дуже твердим, буде здаватися, що він кам´яний, насправді він дуже крихкий і хрусткий. А всередині все залишається соковитим. Особливо печериці. Це просто смакота! .

Печериці у НАІхрустящем універсальному клярі Сіль Цей кляр практично не вбирає в себе масло, тому викладати на серветку обсмажені овочі не обов´язково. Краще відразу подавати. У гарячому вигляді це дуже смачно. При повному остиганні кляр вже не буде таким хрустким, але залишиться смачним, нам сподобалося і так і так.

Смачного!.

Карамель конфета цена здесь

Капуста выращивание - приготовление брокколи и цветной капусты. Семена почтой, в том числе редкие.

ТутИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Готовим со вкусом - шашлык из куриных сердец.

Рецепт салата с морепродуктовКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Американская кухня рецепты простыеСтихи американских поэтов, биографии

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter