Печериці в універсальному клярі
- Вода (кип´ячена) - 250 мл
- Білок яїчний - 1 шт
- Мука (без великої гірки) - 5 ст. л.
- Крохмал (з гіркою) - 1 ст. л.
- Сіль (за смаком)
- Кабачок - 2 шт
- Шампіньйони - 300 г
- Олія (для смаження)
Для кляра злегка збиваємо виделкою білок з сіллю.
Додаємо холодну воду. З крижаної поки не пробувала (кляр на крижаній воді хрусткий виходить), просто тут це, можливо, і не потрібно, бо куди ще "хрусткіше", я не знаю))) .
Додаємо борошно. Клейкість різна у борошна буває, тому дивіться на око . Кляр повинен бути як рідка сметана. Якщо що, можна додати або води або муки.
І додаємо крохмаль.
Готуємо овочі: якщо потрібно очищаємо, нарізаємо довільно. Можна трохи посолити - за смаком.
Занурюємо в кляр.
Обсмажуємо у великій кількості олії на середньому вогні. Тут важлива ступінь обсмаження. Тим більше, якщо смажити м´ясо або рибу . Обсмажувати треба не швидко, а досить повільно, кляр в кінці обжарювання повинен бути дуже твердим, буде здаватися, що він кам´яний, насправді він дуже крихкий і хрусткий. А всередині все залишається соковитим. Особливо печериці. Це просто смакота! .
Цей кляр практично не вбирає в себе масло, тому викладати на серветку обсмажені овочі не обов´язково. Краще відразу подавати. У гарячому вигляді це дуже смачно. При повному остиганні кляр вже не буде таким хрустким, але залишиться смачним, нам сподобалося і так і так.
Смачного!.
Карамель конфета цена здесь
Капуста выращивание - приготовление брокколи и цветной капусты. Семена почтой, в том числе редкие.
ТутИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Готовим со вкусом - шашлык из куриных сердец.
Рецепт салата с морепродуктовКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Американская кухня рецепты простыеСтихи американских поэтов, биографии
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter