Печериці у вині

ДРУГІ СТРАВИ
1024 Печериці у вині
Печериці у вині
інгредієнти:
  • Шампіньйони - 500 г
  • Вино червоне - 3 скл.
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Сіль
  • Спеції
  • Яйце - 1 шт
  • Майонез
  • Сир твердий - 100 г
  • Борошно
  • Курка (oтварная)
  • Шинка

Печериці у вині інгредієнти Гриби чистимо, миємо. Якщо великі ріжемо на 2 або 4 частини. Але дрібні гарніше виглядають.

Гриби кладемо в розжарене рослинне масло і смажимо, зменшивши вогонь, приблизно 15 хвилин, помішуючи.

Гриби повинні придбати приємний колір і запах, а вся рідина з них википить.

Печериці у вині Потім вливаємо вино. Вогонь робимо побільше, сковороду закриваємо кришкою і чекаємо, поки вино вбереться в гриби.

Додаємо цибулю, порізану тонкими півкільцями і смажимо до готовності лука. Підсолюємо за смаком. (Я додала 1 кубик приправи Крихітка часник, тому не солила).

Вилажіваем у форму для запікання.

фото Печериці у вині Готуємо соус.

Збиваємо яйце, додаємо борошно і майонез. За бажанням підсолюємо і додаємо спеції.

На великій тертці натираємо сир.

Печериці у вині Печериці Заливаємо гриби соусом, посипаємо тертим сиром.

І в духовку на 250 З хвилин на 15.

Я ще на гриби зверху насипала зелений порізаний цибулька, і шматочки вареної курочки, але якщо додати ветчінкі - то взагалі річ буде!.

Хоча й без усяких добавок - смакота надзвичайна.

http://recepti.biz.uaПопробуй приготовить куриный салат с капустой и изюмом! Просто и вкусно

Салаты с копченостямиРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте

http://recepti.biz.ua Пирог с тыквой и грецкими орехами

Готовим со вкусом - рецепты салаты. Рецепты Приготовления.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter