Печериці у вині
- Шампіньйони - 500 г
- Вино червоне - 3 скл.
- Цибуля ріпчаста - 2 шт
- Сіль
- Спеції
- Яйце - 1 шт
- Майонез
- Сир твердий - 100 г
- Борошно
- Курка (oтварная)
- Шинка
Гриби чистимо, миємо. Якщо великі ріжемо на 2 або 4 частини. Але дрібні гарніше виглядають.
Гриби кладемо в розжарене рослинне масло і смажимо, зменшивши вогонь, приблизно 15 хвилин, помішуючи.
Гриби повинні придбати приємний колір і запах, а вся рідина з них википить.
Потім вливаємо вино. Вогонь робимо побільше, сковороду закриваємо кришкою і чекаємо, поки вино вбереться в гриби.
Додаємо цибулю, порізану тонкими півкільцями і смажимо до готовності лука. Підсолюємо за смаком. (Я додала 1 кубик приправи Крихітка часник, тому не солила).
Вилажіваем у форму для запікання.
Готуємо соус.
Збиваємо яйце, додаємо борошно і майонез. За бажанням підсолюємо і додаємо спеції.
На великій тертці натираємо сир.
Заливаємо гриби соусом, посипаємо тертим сиром.
І в духовку на 250 З хвилин на 15.
Я ще на гриби зверху насипала зелений порізаний цибулька, і шматочки вареної курочки, але якщо додати ветчінкі - то взагалі річ буде!.
Хоча й без усяких добавок - смакота надзвичайна.
http://recepti.biz.uaПопробуй приготовить куриный салат с капустой и изюмом! Просто и вкусно
Салаты с копченостямиРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
http://recepti.biz.ua Пирог с тыквой и грецкими орехами
Готовим со вкусом - рецепты салаты. Рецепты Приготовления.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter