Печериці у вершковому соусі
1136
інгредієнти:
- Печериці 500 г
- Цибуля ріпчаста (біла)
- Вершки 200 г
- Концентрат (суп в пакетиках)
- Сіль
- Перець
Гриби нарізати скибочками і обсмажити на маргарині на сильному вогні.
Білу частину цибулі нарізати кружечками.
Цибулю додати в обсмажені гриби, перемішати, зменшити вогонь і залишити хвилин на 5-7.
Влити вершки.
Перемішати і довести до закипання.
Всипати суп з пакетика (він додається для густоти і дає більш виражений аромат) і тушкувати до готовності на невеликому вогні під кришкою. Періодично помішувати.
Пір'ям зеленої цибулі прикрасити готову страву.
Дуже смачно зі спагеті або з ніжним картопляним пюре.
Салаты с морепродуктов рецептыСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Здеськаллы из мастики
Рецепт приготовления мяса дикого кабанаРецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі