Печериці у вершковому соусі

ДРУГІ СТРАВИ
1115 Печериці у вершковому соусі
Фото - Печериці у вершковому соусі
інгредієнти:
  • Печериці 500 г
  • Цибуля ріпчаста (біла)
  • Вершки 200 г
  • Концентрат (суп в пакетиках)
  • Сіль
  • Перець

Печериці у вершковому соусі інгредієнти Гриби нарізати скибочками і обсмажити на маргарині на сильному вогні.

Печериці у вершковому соусі Білу частину цибулі нарізати кружечками.

фото Печериці у вершковому соусі Цибулю додати в обсмажені гриби, перемішати, зменшити вогонь і залишити хвилин на 5-7.

Печериці у вершковому соусі Шампіньйони Влити вершки.

Печериці у вершковому соусі Цибуля ріпчаста Перемішати і довести до закипання.

Печериці у вершковому соусі Сливки Всипати суп з пакетика (він додається для густоти і дає більш виражений аромат) і тушкувати до готовності на невеликому вогні під кришкою. Періодично помішувати.

Печериці у вершковому соусі Концентрат Пір'ям зеленої цибулі прикрасити готову страву.

Дуже смачно зі спагеті або з ніжним картопляним пюре. 

 

Салаты с морепродуктов рецептыСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

рецепты салатов из ананасов

Здеськаллы из мастики

Рецепт приготовления мяса дикого кабанаРецепты и советы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter